De brug tussen student & organisatie.UniPartners Delft, dat zijn wij! Een ambitieus en dynamisch academisch adviesbureau gevestigd in het Science Centre op het universiteitsterrein van de TU Delft.

Al sinds 1996 werken onze studentbestuurders onwijs hard om Delftse studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Dit doen we omdat wij geloven dat wanneer studenten zichzelf uitdagen en ontwikkelen ze van grote toegevoegde waarde zijn. Om je die kans op ontwikkeling te bieden vormen wij de brug naar het bedrijfsleven. Wij gaan met opdrachtgevers in gesprek en zoeken uit waar jij van toegevoegde waarde bent. Door projecten voor deze bedrijven uit te voeren breng jij ze verder. Want met jouw kennis en kunde maak je ook nu al het verschil.

Wat wij jou allemaal kunnen bieden?  Allereerst kun je aan de slag als consultant! Los een uitdagend vraagstuk op bij een bedrijf en help met jouw kennis het bedrijf verder. Liever ervaring opdoen met sales of marketing? Kijk dan eens bij onze commissies. Al klaar voor het echte werk? Een bestuursjaar bij UniPartners is niet alleen enorm uitdagend maar maakt je ook onderdeel van een bruisend netwerk van ambitieuze studenten. Een ervaring die je je leven lang meeneemt!

 

UniPartners Delft loopt over van mogelijkheden. Ook voor jou! Klik eens door de projecten, laat je enthousiasmeren en schrijf je in. Wij doen namelijk hele gave projecten! En daar kun jij onderdeel van uitmaken.