GA WEG!AIESEC is de grootste non-profit studenten organisatie ter wereld. Gelokaliseerd in 126 landen en met 70.000 actieve studenten proberen wij andere studenten te ontwikkelen tot jonge leiders. Wij doen dit door middel van onze drie producten: vrijwilligersprojecten, professionele stages en bestuursfuncties.
 
Vrijwilligersprojecten
In onze vrijwilligersprogramma’s zal je in 6 – 8 weken een positieve impact hebben op een gemeenschap in een ontwikkelingsland. Er is een breed aanbod aan projecten: Onderwijs Engels in Vietnam, geef voorlichting over hergebruik van afval in Indonesië of help een NGO met marketing en management in Brazilië. Geïnteresseerd? Ga naar aiesec.nl en klik op Join us. 

Professionele stages
Wij bieden stages aan in het buitenland van 6 tot 12 maanden. Door praktijkervaring op te doen in een bedrijf in het buitenland, ontwikkel je skills, doe je nieuwe kennis op en krijg je een kijkje in de bedrijfscultuur van een heel ander land. Er is een breed aanbod aan stages maar de focus ligt op marketing, teaching en IT. 

Bestuursfuncties
Vanaf juli komen er vier full-time en negen part-time bestuursfuncties vrij. Wil jij een global mindset opbouwen, deel uitmaken van een wereldwijde community en jezelf ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak? Join AIESEC! De deadline voor het aanmelden is 24 maart 23.59. Voor meer informatie, kijk op aiesec.nl of bel Sjors (+31617759592). 

Zelfontwikkeling
Door onze drie producten loopt een rode draad: zelfontwikkeling. Door middel van een buitenland ervaring of bestuursfunctie willen wij jou ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Wij begeleiden jou door het gehele proces, coachen jou in zelfkennis en stellen samen met jou persoonlijke doelen op voor jouw buitenlandervaring of bestuursjaar. Op deze manier biedt AIESEC meer dan in een normaal bestuursjaar of tijdens een reis: terwijl je een positieve impact op of een buitenlandse maatschappij of de Delftse studenten, stap je uit je comfort zone en ontwikkel je jezelf.